Radegonda

Hallo, wat leuk dat je op mijn website komt kijken. Nu wil je natuurlijk ook iets meer over mij weten. Mijn naam is Radegonda, ik woon in België vlakbij Leuven, maar ben geboren en opgegroeid in Nijmegen, Nederland. Ik heb jarenlang in Duitsland gewoond.

Al jong was ik gefascineerd door de natuur die voor mij altijd een belangrijke inspiratiebron is geweest. In heb een passie voor reizen en als het even kan zoek ik de verste uithoeken van onze aardbol op en laat ik me inspireren door de kunst van andere culturen. Daar geniet ik intens van. Als het om fotograferen gaat ben ik onverzadigbaar, want ik hou van vorm, kleur en materialen. Een strakke wolkenkrabber bewonder ik evenveel als een ruw landschap en een glad gepolijst beeld kan voor mij net zo’n inspiratiebron zijn als een ragfijn gesmeed sieraad dat tot in de kleinste details is uitgewerkt.

Tijdens mijn reizen ik maak altijd veel foto’s die ik later bewerk en toepas in mijn kunst. Zodoende vertelt iedere creatie een verhaal over een stukje uit mijn leven en indrukken van een bepaalde plaats waar ik ben geweest. Zo vormt iedere creatie een mozaïek van gevoel, vorm en kleur en is een blauwdruk van waar ik ben geweest. Elk kunstwerk heeft een eigen verhaal, gezien door mijn ogen, gemaakt met mijn handen, onverbrekelijk verbonden met een bijzonder reismoment uit mijn leven, een stukje ziel van Radegonda dus.

Van alles wat ik maak is er maar een. Op mijn website kun je verschillende voorbeelden vinden van kunstwerken die zijn gemaakt volgens het Wabi Sabi principe. Ik hoop dat je ik op mijn website kan laten zien wat mij inspireert en wat daaruit voortvloeit en dat het je net zo blij stemt als het mij doet om het te creëren. Als je interesse hebt in mijn werk en je wilt een prijsopgave of meer informatie neem dan gerust contact met me op, of laat een berichtje achter in mijn gastenboek.

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA