Tentoonstelling

Huidige expositie:

IVM de Covid-19 richtlijnen zijn er voorlopig geen exposities.

Vorige tentoonstellingen:

SE center for photography juried member show participation 03-01-2020 – 28-01-2019

Open M van 24 mei 2019 – 22-09-2019

https://www.mleuven.be/nl/openm

Kunst in ’t Kasteel 2 december t/m 30 december 2018

ARTic Monkey organiseert “Kunst in ’t Kasteel” Exhibition 2018.
Deze tentoonstelling organiseren we gedurende de maand december in kasteel Sterckshof, het voormalige zilvermuseum te Antwerpen. Op een oppervlakte van 500 vierkante meter, verdeeld over 15 ruimtes, kan u de werken bewonderen van zevenendertig kunstenaars. Alle disciplines komen aan bod. De tentoonstelling zal dagelijks geopend zijn, behalve op maandag en dinsdag.
Tijdens de expo worden ook nog andere activiteiten georganiseerd, zoals optredens, boekvoorstelling en een wijnproeverij.

Vorige tentoonstellingen:

Japan

In de maand juni 2018 loopt de solo expositie “Japan”. Met beelden van keramiek, schilderijen, handgeschept papierwerk en foto’s vertelt Radegonda het verhaal van Japan, de gebruiken en producten.

De expositie vindt plaats in de leukste huiskamer gallery van Vlaanderen, House gallery in Oostende, Mijnplein 6.

Een keer per jaar geef ik een tentoonstelling van recent werk in mijn studio. De uitnodigingen voor de opening zijn beperkt, dus wil jij op de aankomende openingsnocturne aanwezig zijn, geef dit dan aan via het contactformulier.  Gedurende de tentoonstellingsweek ben je van harte welkom. Het atelier is op de gewone tijden open, maar er zal een drankje en een hapje aanwezig zijn als extra. Daarnaast is er tijd voor al je vragen over het werk, prijzen, huren van kunst of eventuele workshops.

Er wordt hard gewerkt in de studio aan de nieuwe thema’s. Natuurlijk houden we de boog graag gespannen en laten we nog niet los wat de thema’s precies zijn.

Houdt deze pagina in de gaten voor de aankomende data.

Wil je zo lang niet wachten? Je bent altijd welkom tijdens de openingsuren, of op afspraak.
Mijn werk is beschikbaar voor galerieën of musea. Indien u belangstelling heeft voor een expositie neem dan contact op via het contactformulier

ARC Gallery Chigago USA  1 februari  – 28 februari 2017